top of page
Sequence 07.00_00_04_11.Still001.jpg

Workshops

Delta på workshops og øv på tilskuerintervensjon i praksis! 

Om workshopene 

Workshopene passer for deg som arbeider i en privat, offentlig eller ideell organisasjon, og som ønsker å lære hvordan man kan ta i bruk tilskuerintervensjon og bidra til å forebygge rasisme, hets og diskriminering.

Catalysts baserer opplæringen i sine workshops på ekte historier og gir deg verktøy (SOS-metoden) for hvordan du kan gripe inn på en trygg måte om du er vitne til at noen blir utsatt for hets, enten det skjer i det offentlige rom eller for eksempel på arbeidsplassen. Opplæringen vil være interaktiv og deltakerne vil få bryne seg på ulike oppgaver og caser.

Hva kan du forvente å lære?

  • Om omfanget og konsekvensene av rasisme, hets og diskriminering mot minoriteter.

  • Hvordan du kan ta i bruk SOS-metoden i praksis.

 

Hvorfor delta?

Deltakerne vil få konkrete verktøy som kan benyttes for å motvirke rasisme, hets og diskriminering. Ved å tak i bruk disse verktøyene kan du bidra til positiv atferdsendring hos ansatte i din organisasjon, og ikke minst til at arbeidsplassen din blir mer inkluderende.

Ønsker du en skreddersydd workshop for din organisasjon? Ta kontakt med info@catalysts.no.

«Ved å delta på workshops om tilskuerintervensjon får man både økt evne, selvtillit og ikke minst vilje, til å gripe inn når man befinner seg i en skadelig situasjon.»

Lisa Cooper, leder i Catalysts

Lisa Cooper
bottom of page